Stap 1


Voorafgaand aan het QEEG en neuropsychologisch onderzoek is het belangrijk dat u de internetvragenlijst van de Brain Resource Company invult.

Hieronder volgt de button naar de internetvragenlijst. De instructie wijst zich vanzelf. Eventueel kunt u hieronder de registratieprocedure stap voor stap bekijken.


 

LET OP: Direct na de registratieprocedure start de vragenlijst. Hier kunt u alle vragen invullen en verder gaan door op "volgende" te drukken. Zorg ervoor dat deze vragenlijst volledig ingevuld is voordat het onderzoek plaats zal vinden.
NB. Slaagt u er niet in de vragenlijst in te vullen, neem dan contact met ons op.


Handleiding Internetvragenlijst


Hieronder volgt een handleiding voor het gebruik van de internetvragenlijst. Lees deze instructie zorgvuldig door voordat u de vragenlijst via de button bovenaan deze pagina invult.

  1. U heeft van de vestiging waar u zich heeft aangemeld een bevestigingsbrief ontvangen waarin een 8-cijferige ID-code staat vermeld. Deze code heeft u nodig om de vragenlijst in te vullen. Indien u deze code niet heeft ontvangen, neem dan direct contact op met uw vestiging.
  2. Klik op de button bovenaan deze pagina om op de registratiepagina voor het invullen van de internetvragenlijst terecht te komen.
  3. Registreer uzelf als nieuwe cliënt door te klikken op "Registreer".
  4. Vul uw ID code in (de 8-cijferige ID code zoals vermeld in punt 1)
    Vervolgens geeft u een wachtwoord op (zelf te verzinnen minimaal 6 karakters en maximaal 10 karakters).
  5. Op het scherm hieronder selecteert u alle ‘Mee eens’ vakjes en dan klikt u op "volgende" (rechts onderin).

 

LET OP: Vanaf hier begint de gehele vragenlijst, en kunt u alle vragen invullen en verder gaan door op NEXT te drukken. Zorg ervoor dat deze vragenlijst volledig ingevuld is voordat het onderzoek plaats zal vinden.

 

Indien u vragen heeft over deze vragenlijst neem dan contact op met degene met de vestiging waar u aangemeld bent.

 

Ga door naar stap 2