Meer informatie?
 

Heeft u vragen over de behandeling met neurofeedback of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 024 750 35 07. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 9 tot 12.30u. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen en versturen of de voicemail inspreken.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Aanmelden en procedure
 

Voor een aanmelding kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Hiervoor heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig.

 

Bij de eerste aanmelding wordt een intakegesprek en een QEEG-onderzoek ingepland. Dit proberen wij bij voorkeur op dezelfde dag te laten plaatsvinden.  De intake en het QEEG onderzoek duren ongeveer 4,5 uur in totaal.

 

Op de dag van het QEEG onderzoek wordt gevraagd om u aan bepaalde richtlijnen te houden. Deze richtlijnen vindt u onder stap 2.

 

Wanneer de resultaten van het QEEG onderzoek door ons beoordeeld zijn, wordt er binnen twee weken contact met u opgenomen voor het plannen van een rapportbespreking. Als u vervolgens bovenaan de eventuele wachtlijst staat,  nemen we weer contact met u op om de behandeldata te plannen.

 

Voor neurofeedback is de behandelfrequentie en continuïteit van de behandeling van belang. Wij adviseren om minimaal 2 a 3 behandelingen per week te plannen. U kunt een aantal weken vooruit plannen zodat u zeker weet dat u op de gewenste tijd ingepland bent.

 


Voor informatie over onze tarieven zie ook het kopje tarieven in het menu.