Brainclinics EEG Support:

QEEG, rTMS, Lab Supplies en Neuropsychologie

 

Brainclinics is gespecialiseerd in personalized medicine en neuromodulatie technieken zoals Neurofeedback en rTMS en voert wetenschappelijk onderzoek op deze gebieden uit. Tevens verzorgen wij cursussen en workshops op dit gebied. Op deze sectie van de website kunt u verschillende producten terug vinden die gebruikt worden bij het toepassen van deze technieken in de praktijk. Aangezien wij vaak vragen krijgen over verschillende apparatuur en om onze ervaring verder te kunnen delen kunt u hier meer informatie over deze producten terug vinden en deze eventueel bestellen.

 

Onder Neurofeedback Resources vindt u tevens verschillende downloadbare resources uit voorgaande onderzoeken, zoals BioExplorer designs, meta-analyse data enz.

 

 

 Neuro & lab 

supplies

 Kendall Arbo

 H124SG 

rTMS 

apparatuur  

 

 IntegNeuro 

 

                   

           

               

        

      

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 


 
Personalized Medicine

Personalized Medicine heeft als doel de patiënt de meest efficiënte en meest effectieve behandeling te geven op basis van gepersonaliseerd onderzoek. Om Personalized Medicine te kunnen uitvoeren maakt Brainclinics gebruik van het toegepast hersenonderzoek (QEEG) in combinatie met Neuropsychologische testbatterij (IntegNeuro). Met deze data verkrijgen we veel informatie over de patiënt en kunnen op basis hiervan een behandelprotocol schrijven. Brainclinics adviseert en faciliteert wereldwijd in het opzetten van QEEG diagnostische labs en de IntegNeuro


Voor de website van Psychologenpraktijk Brainclinics / neuroCare voor rTMS, neurofeedback behandeling klik hier.

 

Informatie over de bestelprocedure kunt u hier vinden.