Zeven voor Leven

19-04-2019

Nijmegen, 19 april 2019 - Brainclinics en Vidacto slaan de handen ineen om naar een kankervrije toekomst te fietsen!

Zeven voor Leven

26 mei 2019 wordt voor de eerste keer de wieleruitdaging Zeven voor Leven verreden in het heuvellandschap rond de gemeente Berg en Dal. De opbrengsten van de wielerronde komt geheel ten goede aan de Stichting Kanker Zien. De stichting wil kanker in een eerder stadium kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter kunnen behandelen. Hierdoor wordt ook de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd. De stichting streeft uiteindelijk zelfs naar volledige preventie van deze ziekte.

Frits Barend, Tim de Vries en Team Sunweb hebben zich als ambassadeur verbonden aan Zeven voor Leven.

 

Parcours

Het parcours is 20 km lang en voert onder andere over de Zevenheuvelenweg. De uitdaging is om de ronde zeven keer af te leggen. Tijdens die 140 kilometer worden bij elkaar zo'n 2000 hoogtemeters gemaakt.

Start en finish vinden plaats op het evenemententerrein van Ketelwoud.

 

routekaart

Parcours (onder voorbehoud)

 

Team Brainclinics-Vidacto

 


Team Brainclinics-Vidacto staat voor gezondheid en vitaliteit, en het is voor ons dan ook een no-brainer om mee te doen en op die manier een bijdrage te leveren aan dit goede doel. 

U kunt de Stichting Kanker Zien sponsoren door onze teampagina te bezoeken en ons te sponsoren. Zo fietsen we met zijn allen naar een toekomst waar kanker voorkomen kan worden!

 

team01

Samen naar een toekomst waarin kanker voorkomen kan worden!

Brainclinics-vidacto

sponsor ons!