Rosalinde van Ruth

Klinisch Psycholoog BIG & Directeur Nederland

 

Rosalinde behaalde in 1999 haar master in klinische psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna deed zij ruime werkervaring op in verschillende settingen terwijl ze de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volgde en in 2006 de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog-psychotherapeut afrondde.

Rosalinde is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van mensen met complexe depressie, angst en persoonlijkheidsstoornissen. Ze is erkend lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en van de Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP). Daarnaast is zij erg bedreven in de schematherapie.

In 2007 startte Rosalinde als supervisor bij neuroCare Group/Brainclinics en sinds 2016 heeft zij naast de functie van klinisch psycholoog en hoofdbehandelaar de rol van directeur Nederland op zich genomen. Het volgen van een MBA msc. ondersteunt haar in haar praktijkervaring en kwaliteiten als leidinggevende.

 

 

 

drs. Rosalinde van Ruth
Klinisch Psycholoog BIG & Directeur Nederland

 

Psychologenpraktijk Brainclinics neuroCare
Bijleveldsingel 34
6524 AD Nijmegen

Tel: +31 (0)24-7503507
Fax: +31 (0)84-2206116

E-mail: Rosalinde van Ruth