Neurofeedback, rTMS & QEEG Cursussen: Opleiding, Workshop en Masterclass kalender

 

Brainclinics is gespecialiseerd in innovatieve neuromodulatie behandelingen zoals rTMS (Magnetische hersenstimulatie) bij depressie en Neurofeedback
bij ADHD, en behandeling van slaapproblemen. Brainclinics organiseert regelmatig cursussen en workshops voor clinici en onderzoekers om zich deze technieken eigen te maken en daarmee deze technieken in de praktijk toe te kunnen passen. Bij onze cursussen wordt veel tijd besteed aan hands-on training door onze ervaren specialisten waardoor u het maximale uit onze opleidingen kunt halen!

 

Onderstaande pagina geeft een overzicht van de geplande neuromodulatie cursussen, trainingen, workshops en masterclasses voor 2015 zoals Neurofeedback bij ADHD en slaap en rTMS bij o.a depressie en OCD. Tevens vindt u in het menu aan de linkerkant meer gedetailleerde informatie over de cursussen zoals Neurofeedback opleiding volgens BCIA Neurofeedback blauwdruk (BCIA geaccrediteerd).

 

Voor meer achtergrondinformatie zie ook de sectie van onderzoeksinstituut Brainclinics over toegepaste neurowetenschappenPersonalized Medicine en Neuromodulatie technieken. Voor behandelingen bij Psychologenpraktijk Brainclinics zie ook Neurofeedback bij ADHD en rTMS bij Depressie.

 

Download hier het cursus inschrijfformulier 

 

 

 


Lees voor uw inschrijving voor de cursussen en workshops de algemene voorwaarden.  

Staan er voor u geen geschikte cursusdate bij en/of u wilt met een aantal collega's de cursus volgen? Neem dan contact met ons op voor ingelaste cursus-data of mogelijkheden voor een cursus op maat.

 


Data 2015

 Cursus / Opleiding / workshop


25-26 September

 

Masterclass Neuromodulatie en Personalized Medicine: QEEG, ERP, rTMS, Neurofeedback  

 

Wegens succes herhaald

Geaccrediteerd door: NVVP (12pnt), FGzP (13pnt) & BCIA recertification credit
 
Gepresenteerd door: Dr. Martijn Arns, Berrie Gerrits, Rik van Dinteren & Vera Kruiver 

 

6 t/m 9 oktober

Neurofeedback bij ADHD en slaapproblemen: 4 daagse cursus (engels-talig)

Deze cursus is voor clinici die interesse hebben in Neurofeedback en de toepassingen hiervan bij o.a. ADHD en slaapproblemen alsmede voor onderzoekers die Neurofeedback technieken in hun onderzoek willen gaan toepassen. Andere onderwerpen die in de cursus ook aan bod zullen komen is het gebruik van QEEG bij het personaliseren van neurofeedback behandeling, leertheorie, achtergronden van ADHD en insomnie alsmede hands-on training met neurofeedback, interpretatie van slaap en actigrafie data en QEEG interpretatie met één van onze ervaren specialisten.

Deze opleiding is opgezet volgens de internationale BCIA Neurofeedback blauwdruk en wordt onderwezen in het Engels, tenzij anders aangegeven.

 

Geaccrediteerd door de BCIA, LVE, K&J (NIP), OG (NVO), NVVP (24 pt.) (psychiatrie), FGZP (21 pt), SRVB en NIP A&O A&G (66pt).  

 

Gepresenteerd door: Dr. Martijn Arns en drs. Vera Kruiver (BCN)  


 

19-20 november

rTMS bij depressie, OCS en nieuwe ontwikkelingen: 2-daagse rTMS-cursus (engels-talig)

De cursus is voor academici en clinici die de techniek van magnetische hersenstimulatie (rTMS) in combinatie met evt. CGT willen toepassen bij Depressie, OCS en andere aandoeningen alsmede voor onderzoekers die rTMS in hun onderzoek willen gaan toepassen. Andere onderwerpen die ook aan bod zullen komen zijn de rol van het EEG bij het voorspellen en verfijnen van rTMS, veiligheid, andere neuromodulatie technieken zoals tDCS en tACS en slaapproblemen en chronobiologie bij Depressie. Tijdens deze cursus is er ruime gelegenheid voor hands-on training en oefening met verschillende typen rTMS apparatuur onder begeleiding van één van onze rTMS specialisten.

 

Geaccrediteerd door de FGZP (11 pt.) en NVvP (12 pnt)

 

Gepresenteerd door: Dr. Martijn Arns en drs. Vera Kruiver (BCN) 


 

Wij maken gebruik van de faciliteiten van Bijleveld 34: Vergaderruimte en Cursusruimte in Nijmegen centrum. 

 

Educatieve downloads

 

In de afgelopen jaren heeft Brainclinics veel onderzoek gepubliceerd over neurofeedback, rTMS, ADHD en Depressie en gepresenteerd op internationale congressen. 

 

Voor een overzicht van alle publicaties van Brainclinics kijk onder 'publicaties'. Om deze volledige publicaties en artikelen te downloaden, alsmede een uitgebreidere keus aan educatieve downloads verzoeken wij u lid te worden van onze Brainclinics community 

U kunt zich ten aller tijden weer afmelden voor deze community.

 

Ga naar de Community