Welkom bij de Brainclinics Community!

 

Via deze pagina kunt u inloggen bij de Brainclinics Community.  Hier kunt u bijvoorbeeld artikelen of powerpoints downloaden. Selecteer 'Nog geen account' als u nog geen account heeft (registratie is gratis).

 

 

 

 

Log in met uw gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord wat u toegestuurd heeft gekregen.


Als u na 24 uur nog niet heeft kunnen inloggen, stuurt u dan een bericht via het contactformulier.

 

 

Vacature: Onderzoeksassistent / PhD toegepaste neurowetenschap
06-04-2017
Binnen het onderzoeksteam van Brainclinics zoeken we een geschikte kandidaat voor het versterken van onze neuromodulatie en ‘personalized medicine’ onderzoekslijn. Je gaat hierbij onderzoek doen naar verschillende neuromodulatie technieken zoals rTMS/tDCS bij de behandeling van depressie en OCS, en mogelijkheden om behandelsucces op deze technieken te voorspellen middels EEG/ERP-onderzoek alsmede slaap variabelen. Het is de bedoeling dat je de bevindingen publiceert en op wetenschappelijke congressen presenteert. Het is de intentie om, bij goed functioneren, het onderzoeksassistentschap na 6 maanden om te zetten in een promotietraject bij de Universiteit Maastricht bij Prof. Alexander Sack.


Brainclinics actief op Brain Stimulation congres in Barcelona
03-03-2017
Onderzoekers van Onderzoeksinstituut Brainclinics presenteren nieuwe resultaten op het Brain Stimulation congres in Barcelona. Tabitha Iseger zal data presenteren die de nieuwe Neuro-Cardiac Guided TMS (NCG-TMS) methode onderbouwen die tot een nieuwe methode kan leiden om nog betrouwbaarder de juist hersengebieden te vinden die voor de behandeling van depressie gestimuleerd moeten worden. Lana Donse zal resultaten presenteren naar de effectiviteit van rTMS bij dwangstoornis (OCS / OCD), de relatie met slaapproblemen en factoren die het succes van de behandeling kunnen voorspellen.